Hem » Blogg » Vårt utbud » Taxiutbildning - För dig som gillar frihet

Taxiutbildning - För dig som gillar frihet

november 7, 2019

Vi är stolta över att kunna bidra med att Stockholms gator fylls med duktiga och säkra taxichaufförer. Att jobba som taxichaufför är en bra start på arbetslivet och det går även att kombinera tillsammans med eventuella framtida studier. Vad är det då som krävs för att du ska kunna jobba som taxichaufför? Du behöver ha fyllt 21 år och ha haft ett B-körkort i minst två år för att kunna ta din taxilegitimation. Det är självklart även en fördel om du tycker om att köra bil och har en bra lokalkännedom i det området där du har tänkt att köra.

Jobba som taxichaufför efter vår taxiutbildning

Att jobba som taxichaufför är ett jobb med stor frihet eftersom du själv oftast får bestämma dina arbetstider. När du väl har fått din taxilegitimation är det lätt att få jobb eftersom efterfrågan på säkra och kompetenta taxichaufförer är hög.

Är du intressad av att gå en taxiutbildning och jobba som taxichaufför? Vi på Motor Trafikskola har lång erfarenhet av att utbilda framtidens taxichaufförer. Här kan du läs mer om vår taxiutbildning och hur du kan ta din taxilegitimation hos oss.

Ladda ner vår app
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram