Riskettan i Järfälla

Riskettan

590 kr 790 kr

Boka nu!

Vi erbjuder utbildningen för alla er som har behörighet för Riskettan i Järfälla! Riskutbildningen del 1, mer känd som riskettan, är en utbildning där vi tillsammans med våra elever väcker tankar och diskussion kring riskfyllda situationer & beteenden ute i trafiken. Riskettan är en obligatorisk utbildning för samtliga körkortsbehörigheter enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Du kan hitta mer information om riskettan här.

Alla man träffar verkar veta att man aldrig ska dricka alkohol innan man sätter sig i bilen, och man ska alltid hålla hastigheten och ha på sig bilbältet. Hur kan det då komma sig att det sker en obehagligt hög mängd dödsolyckor ute i trafiken än idag? Varför finns det en minoritet av förare som som anser sig ha en rättighet att utsätta vanliga förare för livsfara? Hur kommer det sig att en vanlig laglydig person kan i vissa fall veterligen sätta sig i en bil med en berusad förare? Riskettan kommer förhoppningsvist få dig att bli en mer medveten och ansvarsfull förare när du har tagit körkortet.

Riskettan i Järfälla för endast 590kr

I enlighet med vår princip att körkort ska vara för alla så kan vi gladeligen meddela att vi kan erbjuda vår utbildning för riskettan i Järfalla till extremt förmånliga priser. Vi anser att den friheten som ett körkort kan ge en person ska inte vara ett privilegie för en liten minoritet, utan det ska vara billigt och tillgängligt för alla människor i Järfälla.

Hos Motor Trafikskola erbjuder vi även alla andra utbildningar och kurser du skulle kunna tänkas att behöva på din resa inför ditt körkort. Samtliga av våra tjänster levereras i vision med att vara bland Storstockholms billigaste trafikskolor.

Vad ingår i riskettan?

På den här utbildningen så kan du förvänta dig att vi kommer diskutera dem tidigare nämnda ämnena och mycket mer i synnerhet. Vi är införstådda med att det kanske inte är den behagligaste saken att diskutera för somliga, men vi likt Transportstyrelsen anser detta var en otroligt givande och viktig utbildning att gå igenom.

Vi kommer att hålla en öppen diskussion där alla elever uppmuntras att diskutera och dela med sig av egna erfarenheter, för att vi ska gemensamt som en grupp kunna nå slutsatser om hur man undviker såna här typer av beteenden.

Här kommer en checklista på vad ni kan förvänta er diskuteras i utbildningen:

 • Trötthet
 • Rattfylleri
 • Droganvändning
 • Omfattning av olovlig & farlig körning i svenskt samhälle
 • Risker och konsekvenser
 • Riskgrupper
 • Användning av mobiltelefon under biltur
 • Lagar, regler och straff
 • Olika människors attityder framför ratten.
 • Med mera

Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du befinner dig i Järfälla och behöver behörighet från riskettan. Använd dig av kontaktformuläret, så ser vi till att höra av oss så snabbt som möjligt. Du kan även nå oss via chatt, e-post eller telefon. Annars kan du hitta vår kontaktinformation här! Vi ser fram emot att få höra från just dig!

Intresserat av Riskutbildning 1?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  Ladda ner vår app
  crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
  This site is registered on wpml.org as a development site.