Vi hjälper dig med C-körkort i Stockholm

Hos oss kan du även ta lastbilskörkort (C-körkort) i Stockholm. Du får alltid en individanpassad utbildning, vilken kan leda dig rakt ut i arbetslivet som lastbilschaufför. På trafikskolan har vi insikt och förståelse för våra kunders branscher vilket innebär att vi i ett nära samarbete anpassar våra utbildningar efter ditt företags behov.

Dina steg mot lastbilskörkort/C-körkort i Stockholm

  • Först och främst behöver du skaffa ett läkarintyg.
  • Efteråt behöver du fylla i och skicka in en ansökan om körkortstillstånd till Trafikverket. Blankett hittar du här: www.transportstyrelse.se
  • Efter du har fått körkortstillstånd kan du komma till oss och börja skapa en individanpassat utbildningsplan och handla ditt studiematerial för lastbilskörkortet. Nu kan du bestämma hur du vill betala utbildningen med mera.
  • Boka körlektion för C-körkort i Stockholm! Tillsammans med dig går vi igenom allt du behöver kunna och kommer överens om hur vi ska gå vidare. Varje kund får ett plan anpassad till deras behov så att du får den bästa upplevelsen hos oss!
  • Vi kan erbjuda ett komplett material för studier på distans. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att träna med hjälp av våra distanstester. Du kan också välja att sitta i vår datastudio och kan då få hjälp med pluggandet.
  • Efter allt pluggandet är det dags för kunskapsprovet hos Trafikverket. Ett godkänt kunskapsprov är giltigt i ett år.
  • När du är klar med kunskapsprovet är det bara ett steg kvar! Efter avklarat kunskapsprov koncentrerar vi oss på att slutföra utbildningen för C-körkort och bokar tid för körprov.

Är du intresserad av att ta C-körkort i Stockholm? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snabb som möjligt! Annars kan du hitta vår kontaktinformation här!

Ladda ner vår app
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram