Trafikskola i Vinsta

Intresserat av att ta körkort?

Boka nu!

Planerar du eller någon du känner att ta körkort? Vi på Vinsta Trafikskola kan lova en gedigen utbildning som ger våra elever en ärlig och fullständig chans att åstadkomma en framgångsrik uppkörning samt teoritest. Vi på Trafikskola Vinsta besitter lång erfarenhet som trafikskola, då vi startade redan 1968. Idag kan vi stolt medge att vi har hela 85% av våra elever som får godkänt förarprov. Vi är alltså en professionell Trafikskola Vinsta med moderna lösningar och utbildning med både hög kompetens bland vår personal, samtidigt som vi är måna om att du som är elev hos oss blir nöjd med din utbildning! Boka in dig på en av våra körkortskurser redan idag!

Vad vi erbjuder på vår trafikskola Vinsta

Vår trafikskola Vinsta erbjuder en hel rad olika tjänster, för flertalet motorfordon. Du kan alltså räkna med en gedigen och omfattande utbildning med teori och praktik oavsett vilket körkort du är ute efter. Nedan finns en lista på de körkort för olika fordon som vi erbjuder. Du kan även läsa mer om dessa genom att klicka på rubriken för det körkort som du önskar att läsa mer om.

B-körkort i Vinsta

Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd samt fyllt 16 år för att kunna övningsköra med B-körkort. När du önskar ta ett B-körkort kan du ta del av flertalet bra utbildningar hos oss. Vi erbjuder bland annat handeldarkurs, riskettan, risktvåan, Echo drivning, och intensivkurs för B-körkort.

B96-körkort i Vinsta

Det går att beskriva B96- körkortet som en uppgradering av det vanliga B-körkortet. Den främsta skillnaden mellan B och B96 är att med B96- körkort har du rätt till att dra en släpvagn som väger mer än 750 kg i totalvikt. Det är förutsatt att bilens och släpvagnens sammanlagda totalvikt inte överstiger 4250 kg. Skillnaden med B-körkort är att här får släpvagnens totalvikt vara 750 kg max, och den sammanlagda totalvikten på bil tillsammans med släpvagn endast vara 3500 kg max. Du behöver alltså grundbehörigheten för B i syfte att ta ett utökat B-körkort och ett godkänt körprov med släpvagn.

BE-körkort i Vinsta

Med ett BE-körkort kan du köra personbil med tungt släp på ett effektivt och smidigt sätt. Du kan även köra lätta lastbilar med detta körkort. Då ligger dock maxvikten på 3500 kg.

Lastbilkörkort i Vinsta

När du ska ta körkort för lastbil kan det vara bra att ha en del saker i åtanke. Exempelvis behöver du skaffa ett läkarintyg. Sedan fylla i och skicka en ansökan om körkortstillstånd till Trafikverket. Sedan kan du vända dig till oss så lägger vi upp en utbildningsplan. Slutligen fungerar det som vilket körkort som helst, teoriprov och uppkörning.

CE-körkort i Vinsta

För att du ska kunna ta ett CE-körkort bör du uppfylla några krav. Du ska exempelvis ha ett svenskt körkort med C-behörighet samt körkortstillstånd. Du bör även vara permanent bosatt i Sverige eller har studerat här i minst sex månader. Fortsättningsvis behöver du vara 21 år. Sedan behöver du även ett godkänt körkortsprov.

Taxilegitimation i Vinsta

Det krävs taxiförarlegitimation för att man ska få köra taxi yrkesmässigt. Precis som med andra körkort görs detta genom att bli godkänd på ett teoretiskt prov för taxiförarlegitimation som består av delprovs samt ett körprov. Du behöver även ha fyllt 21 år och haft bilkörkort i minst 2 år, eventuellt innehar behörighet D.

Busskörkort i Vinsta

Om du önskar att ta busskörkort finns det en del faktorer att ta hänsyn till. Du behöver liknande c-körkort, och ett läkarintyg. Sedan behöver du skicka in en ansökan om körkortstillstånd till Trafikverket. Efter det kan vi lägga upp en utbildningsplan. På så sätt kan du uppnå ditt D-körkort här hos oss på Trafikskola Vinsta.

Trafikskola Vinsta - Bilkörkort och BE körkort

Hos oss på Motortrafikskola i Vinsta finns flera lösningar och tjänster för dig som elev att ta del av i syfte för att du ska uppnå alla dina önskemål. Vi erbjuder alltså ett omfattande utbud av tjänster. Bland annat finns handledarutbildning, handledarkurs liksom de praktiska delarna, såsom Risk 1, och Risk 2. Vi erbjuder i princip allt du behöver för att ta ditt bilkörkort och utökat B körkort. Fortsättningsvis, erbjuder vi även information och kunskap, teori om varje körkort, Echo drivning, intensivkurs, priser och annat. Nedan finner du en lisa på allt detta. Läs mer om detta här på vår hemsida!

Vi utbildar dig från start till slut på vår trafikskola Vinsta!

Det spelar ingen roll vilken erfarenhet du har eller vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. Vi har flertalet duktiga lärare på vår motortrafikskola trafikskola Vinsta som brinner för att hjälpa dig från start till slut med allt som innefattar körkort. Vi har funnits med i branschen länge och detta har givit oss erfarenhet. Vi förstår därför vikten av professionalitet men också att utvecklas hela tiden. Vi är därför en modern trafikskola med lärare som är utbildade, pedagogiska och duktiga utbildare.

Körskola Vinsta - Motortrafikskola

Vi är en trafikskola som värnar om goda relationer med våra elever. Det viktigaste för oss är att våra elever är nöjda och trygga, under hela utbildningen. Vi vill även kunna erbjuda en öppen dialog och kommunikation mellan oss och våra elever. Därför är det välkommet att höra av sig med frågor och funderingar kring utbildningen via telefon eller mail. Det går även bra att förmedla speciella önskemål så kan vi skräddarsy vår utbildning efter dig.

Boka körlektion Vinsta på körskolan i Vinsta redan idag!

Du kan alltså boka in körlektioner hos oss i Vinsta omgående och på så sätt påbörja din resa mot körkortet redan idag! Du kan då i god tid börja övningsköra med oss professionella lärare. Trots det rekommenderar vi ändå att man övningskör privat också. Alltså hemma, för att samla på dig så mycket erfarenhet som möjligt, tills att det är dags att övningsköra med oss på trafikskolan Vinsta. Detta är fördelaktigt då du får snabbast inlärning då du kombinerar övningskörnings lektioner hemifrån och hos oss! Dessutom är detta bra då du repeterar det du har lärt dig från lektionerna så att du sedan minns det när det är dags för uppkörning.

Vi hjälper dig med körkortsteori på trafikskolan i Vinsta!

Vi på Trafikskola Vinsta besitter en lång och en omfattande erfarenhet beträffande teori bakom körkort och trafikregler. Vi har kompetens och lärare som finns tillgängliga för dig som vill ha hjälp med teori. Du får dessutom tillgång till trafikskolans egna teorifrågor. På vår hemsida kan du boka teoriutbildningen i trafikskolan redan idag! 

Motortrafikskola Vinsta - Alla dina körkortsbehov på ett ställe!

Det går alltså att konstatera att oavsett vilket körkort du eftersträvar så erbjuder vi allt som behövs för att du ska ta ditt körkort här på Motortrafikskola Vinsta! Du kanske vill ta B körkort, BE körkort, Buss, Lastbil eller MC körkort. Vi hjälper dig oavsett, och förser dig med kunskap och information, alltså teori, samt den praktiska körningen. Det är enkelt och smidigt att boka in lektioner redan idag eller kontakta oss på telefon eller mail. I annat fall, går det även bra att fylla i formuläret på vår sida här så hör vi av oss till dig snarast! Välkommen tull oss på Trafikskola Vinsta.

 

Intresserat av Introduktionsutbildning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

    Ladda ner vår app
    crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram